HTML

Ez mi ez?

Szép magyar nyelvünk lehetőségeit kihasználva különböző, a legváratlanabb pillanatokban megfogalmazódott gondolataink.

Ezeknek tulajdonképpen nem lett volna szabad eszünkbe sem jutni, de ha már eszünkbe jutott, nem kellett volna leírni.

"Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!"

Wendiii

2010.08.01. 11:35

Kocka megjegyzés

Ha már így benne vagyok az írásban, akkor elmesélem, hogy tavaly mivel fárasztottam le Leslie-t és egy kedves barátunkat, aki kifejezetten az ilyen beszólások miatt jön haza mindig külföldről. Ő ugyan váltig állítja, hogy azért is, mert szeret minket látni, de nem hiszünk neki.

Szóval éppen teázni indultunk a Kálvin tér környékére, ami akkor volt a legromosabb állapotában. Komolyan mondom, ilyen lövészárok-rendszerre a németek is elismerően csettintettek volna 1944-45-ben. Az egyik mellékutca is rendesen szét volt dobálva, de mivel arra vezetett az utunk, ráfordultunk. Külföldön élő kedves barátunk meg is jegyezte, hogy a környék rendesen szét van bombázva, itt konkrétan még a járdát is felszedték. Én csendesen csak annyit válaszoltam neki, hogy ez azért van, mert ez itt egy nagyfelbontású utca.

Aznapra csendben kellett maradnom.

A bejegyzés trackback címe:

https://hivataliagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr952190739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása