HTML

Ez mi ez?

Szép magyar nyelvünk lehetőségeit kihasználva különböző, a legváratlanabb pillanatokban megfogalmazódott gondolataink.

Ezeknek tulajdonképpen nem lett volna szabad eszünkbe sem jutni, de ha már eszünkbe jutott, nem kellett volna leírni.

"Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!"

Wendiii

2012.02.27. 11:55

Címkék: tea wtf

Szólj hozzá!

Teaszűrő?

A történet néhány hete kezdődött, mikor egy kolléganőnk berontott hozzánk azzal, hogy láttuk-e valahol a teaszűrőjét, és ha nem, akkor hol? Mi igazából csak tanácstalanul néztünk magunk elé, de nem sokat tudtunk segíteni. A legtöbb, amit nyújtani tudtunk, az a lelki támasz volt, de ettől a tea még darabos marad.

Azt viszont megfogadta, hogy többet semmit nem hoz be ide, ha mégis, akkor nem hagyja a teakonyhában. Jogos.

Ma ismét berontott, és a következőt adta elő:

– Nem fogjátok elhinni, mi történt! Bementem a gyakornokunkhoz, és elkezdtem valami történetet mesélni. Közben a szemem az asztalra tévedt, és döbbenten fedeztem fel a teaszűrőmet. Éppen tolltartóként funkcionált. Kiderült, hogy a szobában ülő kollégával tolltartót kerestek, és ez szimpatikusnak tűnt.

Ez volt az a pillanat, mikor Művésznő, Leslie és én ráborultunk az asztalra. Nekem már csak az a kérdésem, hogy miért a teakonyhában kerestek tolltartót, mikor a titkárságon nagyobb sikerrel jártak volna, és még csak teaillatú sem lett volna a tinta.

A bejegyzés trackback címe:

https://hivataliagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr884214124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása